www.kerstnaarwens.nl

Het lijkt nog zover weg maar voor je het weet is het alweer zover. We horen “Last Christmas” van Wham over de radio, de autoruiten moeten weer ijsvrij worden gemaakt en de kerstboom staat mooi versierd in de woonkamer. En dan ineens denk je aan de kerstpakketten……..Tja, dan ben je iets aan de “late kant”.

Wist u dat het psychologisch effect van een kerstpakket heel groot is?. Met het gebaar van een kerstpakket, hoe klein ook, kan de werkgever veel loyaliteit winnen. Ruim 92% van de Nederlandse werknemers ziet het jaarlijkse kerstpakket als ultieme blijk van waardering.

Om het allemaal zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij onze inmiddels bekende www.kerstnaarwens.nl weer helemaal gevuld met al het nieuws, leuks, lekkers en vers voor onder de boom.

Ook voor andere wensen voor een eindejaarsgeschenk kunt u bij ons terecht. Laat gerust weten welke wensen u heeft en dan zorgen wij voor een passend geschenk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *